Blog

Pont en contrucció per Temps de Flors 2021.

Hem tornat a aixecar el Pont Virtual!

Amb l’edició del Temps de flors del 2021 – a cel obert, els veïns de la plataforma hem començat les obres de la nostra passera. El forat del pont ha quedat guarnit amb flors, sense caca de gos i ben senyalitzat; la nostra il·lusió de pont en construcció s’ha fet realitat per uns dies.

De nou, durant una setmana hem gaudit dels primers vianants del pont. Són de flors i de ferro i han creuat els 45 metres d’Onyar que separen el carrer del Carme i Emili Grahït. Fets a mida natural, a escala 1:1 deixen ben clara la nostra reivindicació : Aquí hi falta un pont! Fins quan?

Aquí hi queden un grapat d’imatges del muntatge i del dia de la construcció. Gracies Javier Montenegro per posar-hi creativitat i encert. I gràcies a tota la gent de Vista Alegre i de Montilvi que hi ha col·laborat, intensament o una miqueta. Tot suma. Aquest cop, amb el tema de les limitacions per la pandèmia, no hi hem fet cap acte popular. Confiem, ben aviat, convocar els veïns per la posposada votació popular del millor nom. La plataforma no està aturada!

Més imatges a Instagram

Votació popular

Acte suspès, posposat fins que finalitzin les mesures de contenció del Coronavirus a Girona. 

Deixem obert el formulari de recollida de propostes. Si esteu confinats o teniu més temps del normal, us convidem a fer recerca històrica o tradicional de l’Onyar i del barri, i presentar una proposta ben xula.

Com es dirà el nou pont sobre l’Onyar? Decidim-ho! El proper dissabte 14 de març farem una votació popular entre les millors propostes de nom rebudes. Serà una festa reivindicativa al forat del pont. La proposta que surti guanyadora, la presentarem a la Comissió del nomenclàtor de Girona per tal que la tramiti com a nom del nou pont sobre l’Onyar, al carrer del Carme 54 .

12/I/2019 Xocolatada reivindicativa

El proper 12 de gener de 2019, xocolatada reivindicativa al forat del pont (Carme 54-56). Tota la gent dels barris de Vista Alegre i Montilivi està convidada a sumar-se al nostre crit: Aquí hi falta un pont!  Serà una tarda de veïns festiva i reivindicativa. Farem xocolatada i alguna sorpresa més. Us hi esperem!