Hemeroteca

Recull de notícies. Si en trobeu d’antigues, o d’actuals que no llistem, feu-nos-les arribar i les afegirem. Gràcies.

Diari de Girona 10/09/2020. El PSC de Girona vol construir dos ponts al Carme i fer-hi arribar el carril bici. Els ponts, reivindicació veïnal.

El PuntAVUI 05/07/20. Article d’opinió de Joan Ribas. Aquí falta un pont. Al darrer tram del carrer del Carme, després de la confluència amb el de Julià de Chia, hi ha un solar abandonat entre mitgeres, a la banda del riu, on creixen l’oblit i les males herbes…

El PuntAVUI 09/03/20. Votació per decidir el nom de la futura passera entre el Carme i Montilivi a Girona.  Els veïns estan fent les seves propostes de nom per al pont. Des del gener del 2019, quan es va firmar el decret, que no hem vist cap avenç en el projecte

Diari de Girona 25/01/2020 i  El PuntAVUI 30/01/2020.  El grup municpal ERC Girona, reclama el pont Carme-Montilivi. ERC denuncia que «altre cop, el govern està incomplint un compromís que havia adquirit amb la ciutadania» 

Pla de mandat municipal 2019-2023 – 15/12/2019. Publicat a tota la premsa local, inclou aquest apartat (punt 200 d’urbanisme): <<Amb el lema “Construïm ponts, connectem gent” estudiarem les infraestructures necessàries per a salvar les barreres naturals i arquitectòniques que actualment dificulten la relació fluïda entre alguns barris.>> Ajuntament Diari de Girona Punt Avui  (PDF)

Llibret de Festa Major de Vista Alegre – Juny 2019. Article de la plataforma de veïns pel pont Carme Montilivi: “És temps de ponts a Girona” (PDF).

Revista de Gent Gran de Montilivi – Abril 2019. Article de la plataforma de veïns pel pont Carme Montilivi.

Diari de Girona 02/05/2019. Mostra floral per reclamar el pont entre el carrer del Carme i Montilivi. Veïns de la zona faran un muntatge durant Temps de Flors on s’hauria de construir la passera.

ConnectiCat 4/02/2019. Amb TV Girona, en directe per totes les televisions locals de Catalunya, des del forat del pont.

TV Girona 23/01/2019 L’Oriol Tuca, artista del mural al forat del pont, i en Sergi Arribas, portaveu de la Plataforma, a TV Girona, al programa T de Tot .

El Punt – Avui 13/01/2019. Xocolata i dibuixos per reclamar el nou pont a Girona. Els veïns celebren una jornada reivindicativa perquè una passera uneixi el carrer Carme i el barri de Montilivi. Pinten un pont al forat on s’hauria de construir. (PDF)

Diari de Girona 13/01/2019. Xocolatada per reivindicar el pont entre el carrer del Carme i Montilivi. Es va netejar el solar i es va pintar un mural en què s’expressa el desig veïnal per la infaestructura. (PDF)

Ajuntament de Girona 10/01/2019. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha signat avui el decret per estudiar la millor manera de fer aquesta nova estructura per creuar l’Onyar, tal com es va comprometre en una reunió celebrada aquesta setmana amb la Plataforma de Veïns pel Pont Carme-Montilivi. (versió PDF) Decret del 10/01/2019.

Diari de Girona 10/01/2019 (edició tarda). Girona encarrega el projecte per fer una passera a l’Onyar entre el Carme i Montilivi. L’estructura, prevista fa anys al pla general i reivindicada pels veïns, permetrà l’accés de vianants i bicicletes.
>> Publicat també a La Vanguardia 10/01/2019 i premsa digital, des de l’ACN (agència catalana de notícies).

El Punt Avui 10/01/2019. Reivindiquen el pont entre el Carme i Montilivi a Girona. Els veïns han iniciat una recollida de signatures. Organitzen per dissabte una xocolatada popular i preparen un muntatge per Temps de Flors. L’Ajuntament es compromet a fer l’estudi.

Diari de Girona 23/12/2018. Inicien una recollida de firmes per exigir un pont entre el carrer del Carme i Montilivi a Girona. De moment ja porten 160 signatures i compten amb el suport d’ERC, la CUP, Catalunya en Comú i el PSC.

Diari de Girona 22/11/2018 . Una plataforma veïnal reivindica que es faci el pont entre el Carme i Montilivi . Està previst al pla general però no hi ha cap pronòstic per executar-lo.

El Punt – Vilaweb 03/03/2007 . Les obres del carrer del Carme de Girona comencen dilluns però el trànsit no es tallarà fins l’endemà. Coincidint amb aquests treballs es millorarà una passera provisional pel llit de l’Onyar per unir el Carme i Montilivi, en espera que en el futur es faci un pont.

Diari de Girona 13/10/2006 (PDF) . Expropien una casa del carrer del Carme que serà l’accés a un futur pont sobre l’Onyar. El Pla General preveu que sigui zona d’espais lliures i inclourà la sortida d’aigües pluvials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.