Pont en contrucció per Temps de Flors 2021.

Hem tornat a aixecar el Pont Virtual!

Amb l’edició del Temps de flors del 2021 – a cel obert, els veïns de la plataforma hem començat les obres de la nostra passera. El forat del pont ha quedat guarnit amb flors, sense caca de gos i ben senyalitzat; la nostra il·lusió de pont en construcció s’ha fet realitat per uns dies.

De nou, durant una setmana hem gaudit dels primers vianants del pont. Són de flors i de ferro i han creuat els 45 metres d’Onyar que separen el carrer del Carme i Emili Grahït. Fets a mida natural, a escala 1:1 deixen ben clara la nostra reivindicació : Aquí hi falta un pont! Fins quan?

Aquí hi queden un grapat d’imatges del muntatge i del dia de la construcció. Gracies Javier Montenegro per posar-hi creativitat i encert. I gràcies a tota la gent de Vista Alegre i de Montilvi que hi ha col·laborat, intensament o una miqueta. Tot suma. Aquest cop, amb el tema de les limitacions per la pandèmia, no hi hem fet cap acte popular. Confiem, ben aviat, convocar els veïns per la posposada votació popular del millor nom. La plataforma no està aturada!

Més imatges a Instagram

Un pensament quant a “Pont en contrucció per Temps de Flors 2021.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.